top of page

A Kém Legendák Ügynökség - Nemzetközi Előadó és szervező ügynökség

A Kém Legendák Ügynökség egy kémkedésre, hírszerzésre, biztonságra, államtitkokra és rejtélyekre vonatkozó előadásokra szakosodott előadó nemzetközi ügynökség.

Szakértőink személyesen vagy virtuális formában állnak rendelkezésre privát vagy nyílt fórumi előadásokhoz.

Konzultációt biztosítunk a filmipar számára is, különböző jelenetek és szövegek hitelesítésével, virtuális előadásokkal a kémvilágról, különböző profi szempontokból.

Az irodát privát vállalkozásként alapította Avner Avraham, a Mossad három évtizedes gyakorlattal rendelkező volt titkos ügynöke.

Nof Avraham, a vezérigazgatónk.

Célunk, hogy megosszuk lenyűgöző történeteinket a világ leghiresebb hirszerző szolgálatának adattárábol.

Vállalkozasunk jól ismert és a Film- keszitő tevékenységeink folytán is.

Előadóink egykori titkos ügynökök, a Moszad, a Shin-Bet, a CIA, az FBI és a világ vezető hirszerző szolgálataiból származnak.

Közöttük találhatók: magas beosztásu akadémiai tisztviselők, PhD-k, professzorok, a média személyzete, a hadseregek tisztviselői, a stratégák, színészek, igazgatók, hamisítók, rendőrök, szerzők, mágusok és kiberbiztonsági vezetők.

Előadásaink személyesen vagy virtuálisan is megrendezhetők, ahogy alkalmazkodunk a változó világhoz.

Tapasztalataink és kiváló képességeink vannak  kiállítások elkészítésében, film kellékeinek elkészítésében és a különféle hozzávalóval való ellátásban bármilféle esemény sikeréhez.

A Kém Legendák Ügynökség konzultál a filmiparral, kezdettől a project végéig, kezdve a forgatókönyv hitelességével, a kellékekkel, a koncepcióval, valamint a jelenetek és videók tényleges filmezésével.

A Mossad legiresebb küldetéseit ábrázoló érméket gyártunk és világszerte szállítjuk.

Célunk, hogy kreatív gondolkodásmódot és hihetetlenul igaz történeteket felhasználva inspiráljuk közönséget.

 

Kérjük, írjon nekünk az alábbi címen:

info@spylegends.com

bottom of page